Hafer – servis i najam skijaške opreme

Share

Kao i svaku drugu sportsku opremu, i skije i boardove treba pravilno održavati i servisirati. Tek redovnim i pravilnim servisiranjem možete očekivati izvrsne performanse i dugovječnost opreme…

 

www.hafer.hr
telefon: 01/38 61 171

Srećom, servis i održavanje rekreativne skijaške opreme nije posebno skupo, a nije potrebno niti obavljati svakodnevne servise. Skije ili board prosječnog rekreativca treba servisirati minimalno jednom godišnje, a tek u rijetkim slučajevima više od 2-3 puta godišnje. Rekreativne skije prosječne kvalitete i cijene mogu izdržati desetak velikih i više manjih servisa, pa im je vijek trajanja obično od 5 do 10 sezona.

IMG_5963Hafer d.o.o. već dugi niz godina skijašima i borderima iz Zagreba i okolice nudi usluge servisiranja i pravilnog održavanja opreme. Preduvjet za to su kvalitetni strojevi i izvrsni majstori koji upravljaju strojevima. U servisu Hafer koriste više modernih strojeva (Montana i drugi), ali prava dragocjenost su majstori koji znaju svoj posao. Brzi servisi se obično odrađuju gotovo potpuno automatizirano, ali kompletan servis (popravljanje i strukturiranje podloge, brušenje rubova, voskanje, pregled, podmazivanje i popravak vezova) se obavlja dijelom ručno. O kvaliteti obavljenog posla u servisu Hafer najbolje svjedoči dugački niz zadovoljnih klijenata koji se već godinama iznova vraćaju u servis.

IMG_5933Osim servisirana opreme za zimske sportove, u Haferu možete kupiti ili iznajmiti kvalitetne skije, pancerice, kacige i ostalu opremu. Na raspolaganju je jako puno modela u različitim veličinama, pa u svakom trenutku možete pronaći opremu za sebe. Naravno, pametno je izbjeći najveće gužve i opremu isprobati i unajmiti ili rezervirati što prije – pred Božić i novu godinu gužve i kraće čekanje su neminovnost. Cijene najma su povoljnije od cijena na skijalištima u inozemstvu, a osim kvalitetne opreme u Haferu ćete dobiti i profesionalan savjet, koji često vrijedi više od same opreme.

Bez obzira trebate li vrhunski profesionalan servis svoje opreme, planirate kupnju skijaške opreme ili želite unajmiti opremu za sljedeću sezonu, Hafer d.o.o. je već sada pravo mjesto za vas – višegodišnje iskustvo, vrhunska oprema i majstori garancija su zadovoljstva klijenata.

www.hafer.hr
telefon: 01/38 61 171

Share