Decathlon – otvorenje 15. studenog

Share

Prvi hrvatski Decathlon otvara se 15. studenoga na površini jednakoj veličini osam košarkaških igrališta te će nuditi vrhunsku sportsku opremu za više od 70 sportova – Decathlonova su prednost vlastiti proizvodi pod nazivom Passion brendovi, nastali kao rezultat intenzivnog istraživanja i razvoja sportske opreme – 23 patentirana proizvoda u prošloj godini…

 

Decathlon_konferencija za novinare_2Decathlon u zagrebačkom King Crossu prostirat će se na 3500 m2, što je jednako veličini osam košarkaških igrališta, te će nuditi vrhunsku sportsku opremu za više od 70 sportova pod jednim krovom. Ono po čemu se Decathlon razlikuje, odnosno po čemu je jedinstven na tržištu lanaca i trgovina sportske opreme jest činjenica da, uz vrhunske brendove sportske opreme, nudi i proizvode dvadeset vlastitih Passion brendova koje je u cijelosti razvila sama kompanija. Mnogim je proizvodima Passion brendova zajedničko to da su razvijeni u istraživačkim centrima kompanije primjenom najnovijih tehnologija izrade sportske opreme.

Decathlon_konferencija za novinare_1Tako je prošle godine iz Decathlona izišlo 2800 novih proizvoda Passion brendova, a patentirana su čak 23. Rezultat je to intenzivnog istraživanja i razvoja proizvoda (research and development, R&D) na kojemu radi 50 znanstvenika i 530 inženjera zaposlenih u ukupno 11 Decathlonovih centara za istraživanje i razvoj. Različita sportska oprema koju nudi pojedini Passion brend, uz neupitnu kvalitetu, cjenovno je prihvatljiva te namijenjena rekreativcima, profesionalnim sportašima i cijeloj obitelji.

Osim širokog raspona opreme za sve sportove kao što su planinski i vodeni sportovi, plivanje, trčanje, nautika, fitness i gimnastika, timski sportovi, biciklizam, ribolov, hodanje i mnogi drugi, Decathlon u King Crossu nudit će i mnoge usluge koje će kupcima olakšati odabir i kupnju. Najvažnije su mogućnost testiranja proizvoda prije kupnje u trgovini, usluga servisa proizvoda te program vjernosti za potrošače.

www.facebook.com/decathlonhrvatska

www.decathlon.hr

Decathlon interijer

Share