SKI-OPENING WEEKEND, NASSFELD

Share

Za izvrstan skijaški odmor od velike je važnosti smještaj – važan je položaj u mjestu (blizina žičara i staza), dodatni sadržaji koje hotel ili apartmani nude, blizina parkinga i, naravno, pristojna cijena. Alpenhotel Marcius i Alpehnäuser Marcius smješteni su u naselju Sonnleitn, na 1.400 metara nadmorske visine, tik do skijaških staza. Parking je osiguran.

———————————————————————————————————————————————–

SKI OPENING WEEKENDI – ZIMA 2014/2015

04.-07. prosinca 2014., 11.-14. prosinca 2014. i  18.-21. prosinca 2014.

PONUDA UKLJUČUJE: 3 noćenja s polupansionom, 3-dnevna skijaška karta, 10% popust na konzumaciju hrane u Lockstanalmu. CIJENA: od 286 eura po osobi

Upiti i rezervacije na: hotel@marcius.at uz napomenu: Outdoor – skiopening weekend 2014/2015

————————————————————————————————————————————————-

Alpenhotel Marcius

Prekrasni i udobni hotel u alpskom stilu s tri zvjezdice nalazi se jedva 100 metara od žičare. Većina gostiju su obitelji s djecom, a na raspolaganju su im ‘Standard’ i ‘Komfort’ sobe. Svaka je soba namijenjena za dvoje odraslih i dvoje djece, a po potrebi se može prilagoditi za tri odrasle osobe. Sastavni dio opreme svake sobe je satelitski TV, sušilo za kosu, kupaonica s tušem i WC-om, te odvojeni dio za odmor. U hotelu se nalazi i ugodan bar, u kojem u prijateljskoj atmosferi možete provesti poslijepodne i večer, ali i zabavljati se do ranih jutarnjih sati!

Hotelski restoran poslužuje goste hotela, ali i sve namjernike željne kvalitetne internacilonalne ali i lokalne austrijske kuhinje. Popis specijaliteta počinje raznovrsnim tjesteninama, a nastavlja se jelima od mesa i ribe. Nezaobilazan dio ponude su i pizze, te razne vrste slastica.

Posljednjih godina zatvoreni bazen i sauna pravi su hit među gostima hotela, jer osiguravaju savršeno opuštanje nakon cijelog dana na skijaškim stazama. U mjestu je zabranjen promet, pa skijaši mogu nesmetano na skijama odlaziti na staze i sa staza, a djeca se mogu igrati na snijegu i sanjkati. Cijene smještaja su umjerene, uz uključen polupansion.

 

Share