Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/.sites/196/site3088989/web/outdoorsport/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210 O nama - OutdoorSport onlineOutdoorSport online

O nama

Share

OutdoorSport online je portal namijenjen svim zaljubljenicima u sportove u prirodi ili jednostavno boravak u prirodi – rekreativnce, amatere, profesionalce, stare ili mlade. Izmjenjujući iskustva, savjete i dojmove, prikazujući najbolje fotografije i zanimljive biciklističke, pješačke ili planinarske rute po cijeloj Hrvatskoj i okolnim zemljama želimo da nam svima boravak u prirodi bude još ljepši, zanimljviji i u sigurniji. Javite nam se sa svojim idejama, prijedlozima, člancima, savjetima, rutama ili fotografijama – svi ste dobrodošli!

Kako ne bi sve ostalo samo na amaterskim pokušajima, skupili smo nekoliko profesionalnih novinama (koji su uz to i zagriženi sportaši-amateri) raznih profila koji će iz tjedna u tjedan pripremati zanimljive tekstove, savjete, testove, članke, fotografije i rute.

 

NAŠ TIM

Goran Vrakela (urednik – biciklizam, skijanje, plivanje, fotografija)

Mladen Baća (borilački sportovi, planinarenje)

Ivica Martinko (trčanje, trekking, MTB)

Share